Вітаємо ювілярів! (Science and Science of Science, 2022)
Стаття містить привітання з 80-річним ювілеєм Б.А. Маліцькому, директору ДУ «Інститут досліджень науково-технічного потенціалу та історії науки ім. Г.М. Доброва НАН України», а також науковим співробітникам інституту. Наголошено, що Під керівництвом Б.А. Маліцького, який працює на посаді директора інституту з 1989 р., колектив інституту набув статусу самостійної науково-дослідної установи, що було непростою задачею, оскільки в той період вітчизняна наука переживала надзвичайно важкі часи, втрачаючи кадри, наукові школи і установи. Інші ювіляри – Віктор Іванович Терехов (80-річний ювілей), Сергій Григорович Бублик (60-річний ювілей), Неллі Григорівна Віденіна (85-річний ювілей), Тетяна Віталіївна Гончарова (60-річний ювілей). У привітаннях згадано про кар’єрний шлях ювілярів і їхній внесок у науково-дослідну діяльність інституту.