ХXIX Всеукраїнська наукова конференція молодих істориків науки, техніки і освіти та спеціалістів на тему «Наука для відбудови України» - Литвинко, А. С.; Бессалова, Т. В. (Science and Science of Science, 2024)
На конференції розглянуто питання: значення науки для суспільної практики та подолання труднощів кризових періодів; наука і техніка як феномен національної та світової культури; світоглядне та патріотичне значення історії науки і техніки; пріоритетні результати вчених України в галузі природничих, технічних і суспільних наук; історична біографістика вчених і організаторів науки; популяризація науки та музеєзнавство, науковий підхід до збереження історичної спадщини; шляхи підвищення престижу інтелектуальної праці; соціальні виклики сучасного технологічного світу. У конференції взяли участь як відомі вчені (доктори та кандидати наук, професори й доценти), так і молоді дослідники (докторанти, аспіранти, магістри, студенти та ліцеїсти).