Конференція з наукознавства та історії науки «Добровські читання» до 95-річчя від дня народження Г.М. Доброва - Кавуненко , Л. П. (Science and Science of Science, 2024)
Конференція «Добровські читання», присвячена 95-річчю Г.М. Доброва, відбулася 11 березня 2024 року в Інституті досліджень науково-технічного потенціалу та історії науки НАН України. Захід вшанував пам’ять видатного вченого, засновника української школи науковознавства, та об’єднав науковців для обговорення проблем оцінювання наукової діяльності. У рамках конференції, що проходила онлайн, виступили співробітники Інституту та учні Доброва, презентуючи дослідження з управління науково-технологічною та інноваційною діяльністю. Ключовими темами стали методи оцінювання ефективності наукових установ і трансформація ідей Доброва в сучасних умовах.