Молодіжний симпозіум з історії науки і техніки «Пріоритети української науки» - Литвинко, А. С.; Пономаренко, Л. П. (Science and Science of Science, 2017)
Симпозіум проводився в межах Всеукраїнського фестивалю науки та складався з 2 конференцій: XV Міжнародної молодіжної науково-практичної конференції «Історія розвитку науки, техніки та освіти» за темою «Гуманістичний зміст технологічного світу» (13 квітня 2017 р.), XХII Всеукраїнської конференції молодих учених-істориків науки, техніки і освіти та спеціалістів «Шляхи відродження науки України» (14 квітня 2017 р.). У статті надано відомості про обговорювані на конференціях питання, організаторів і учасників конференцій; зроблено огляд представлених на конференціях доповідей.