46-й симпозіум Міжнародного комітету з історії технологій (ICOHTEC) на тему «Технологія та влада»: 22—27 липня 2019 р., м. Катовіце (Польща) - Войтюк, О. С.; Жабін, С. О. (Science and Science of Science, 2019)
46-й Симпозіум Міжнародного комітету з історії технологій (ICONTEC) на тему «Технологія та влада» відбувся 22–27 липня 2019 року в Катовице, Польща, на базі Сілезького університету. Захід зібрав дослідників з різних країн, включаючи Польщу, Україну, Німеччину, США, Канаду та Росію, для обговорення взаємозв’язку технологій і влади. Літня школа ICONTEC, що проходила паралельно, об’єднала молодих учених, які представили власні дослідження та методологічні підходи. Лектором виступив А. Кайнер із Королівського технологічного інституту, який висвітлив тему «Сила інфраструктури наприкінці 20-го століття».