16-та Всеукраїнська наукова конференція «Актуальні питання історії науки і техніки» - Литвинко, А. С.; Константинов, В. О. (Science and Science of Science, 2017)
Конференція відбулася 5—7 жовтня 2017 р. в актовій залі Державного університету інфраструктури та технологій у Києві. Надано відомості про організаторів конференції, кількість представлених доповідей, кількість учасників і їх географічне походження, доповіді на пленарному та секційному засіданні.