VIII Всесвітній науковий форум «Наука для миру», Йорданія, 7—11 листопада, 2017 р. - Кавуненко, Л. П.; Велентейчик, Т. М. (Science and Science of Science, 2017)
Надається інформація про роботу Міжнародного наукового форуму (WSF), що вперше пройшов на Ближньому Сході в Йорданії та наводяться основні положення декларації, які були прийняті на даному заході.