(untitled) (Science and Science of Science, 2017)
17 лютого поточного року виповнилося 75 років докторові економічних наук, професорові Віктору Івановичу Терехову. Він випускник Київського інституту народного господарства. У статті наведено інформацію про кар’єру В.І. Терехова в органах державного управління України. Останніми роками В.І. Терехов працює в Університеті економіки і права «КРОК»(м. Київ). В.І. Терехов багато років співпрацює з Інститутом досліджень науково-технічного потенціалу та історії науки ім. Г.М. Доброва НАН України. На початку 1990-х рр. він захистив у Інституті докторську дисертацію, активно брав участь в діяльності Інституту зі створення інноваційних структур в регіонах України, був співвиконавцем у багатьох проєктах, які виконувалися Інститутом за замовленням міністерств і відомств.