До 110-ї річниці з дня народження академіка Сергія Павловича Корольова - Велентейчик, Т. М. (Science and Science of Science, 2017)
Статтю присвячено відзначенню в Україні 110-ї річниці з дня народження одного з найвидатніших учених в галузі космічного ракетобудування Сергія Павловича Корольова. Показано, що в ювілейних заходах з нагоди річниці взяли участь представники влади та космічної галузі, наукової спільнота країни, зарубіжні гості та члени родини С.П. Корольова. Урочистості розпочались на батьківщині ученого-конструктора в м. Житомирі та продовжились в м. Києві, де пройшли заходи та зустрічі з почесними гостями в Національній академії наук України, Київському політехнічному інституті ім. Ігоря Сікорського, школі № 36, що носить ім’я С.П. Корольова та ін.