Всеукраїнська науково-практична краєзнавча конференція «Луганщина: краєзнавчі розвідки 2021» - Рубан, М. Ю.; Копилов, М. М. (Science and Science of Science, 2021)
Стаття інформує читача про конференцію, яка проходила на онлайн-платформі Google Meet і була присвячена 100-річчю Луганського національного університету імені Тараса Шевченка та 160-річчю історії залізничного транспорту в Україні. Надано огляд окремих доповідей на конференції, присвячених біографіям видатних інженерів-залізничників, подробицям проєктування та будівництва окремих залізничних станцій на Луганщині, їх експлуатації у воєнні роки, інженерним розробкам на Луганському тепловозобудівному заводі, пасажирському залізничному сполученню Луганщини у 20-х роках ХХ століття.