Вітаємо з ювілеєм! - Маліцький, Б. А.; Попович, О. С. (Science and Science of Science, 2021)
Це лист А.Г. Загородньому, нещодавно обраному президенту Національної академії наук України, складений від імені редакційної колегії журналу «Наука та наукознавство» та колективу Інституту досліджень науково-технічного потенціалу та історії науки ім. Г.М. Доброва НАН України, який містить привітання А.Г. Загородньому у зв’язку з 70-річним ювілеєм. В листі висловлено сподівання, що А.Г. Загородньому, як новообраному президенту Академії, разом із усією науковою громадськістю вдасться переконати владу і суспільство загалом у необхідності невідкладних і рішучих дій для припинення деградації наукового потенціалу України.