(untitled) (Science and Science of Science, 2024)
Колектив Інституту досліджень науково-технічного потенціалу та історії науки ім. Г.М. Доброва НАН України вітає з ювілеєм Аллу Степанівну Литвинко – знаного фахівця з історії фізики, доктора історичних наук і завідувача відділу історії науки і техніки та Валентина Івановича Онопрієнка – знаного фахівця з філософії, методології та історії науки, доктора філософських наук, професора, автора понад 400 праць. У вітанні відмічається значний внесок ювілярів у наукову та організаційну діяльність, підготовку молоді для наукової роботи. Колеги та редколегія журналу «Наука та наукознавство» бажають ювілярам здоров’я, натхнення та нових звершень.