(untitled) (Science and Science of Science, 2017)
Біляшівський Микола Федорович (150 років від дня народження) Синцов Дмитро Матвійович (150 років від дня народження) До 100-річчя сучасної космології Костюк Галина Георгіївна (11.04.1946—08.09.2017) Нобелівські премії 2017 року