XI Всеукраїнський фестиваль науки - Жабін С. O. (Science and Science of Science, 2017)
Сучасна концепція фестивалю науки походить з Великої Британії. Під час його проведення в Україні відбувається велика кількість заходів. Це дні відкритих дверей в академічних установах і вищих навчальних закладах, виступи провідних учених із популярними лекціями, екскурсії до лабораторій та музеїв, круглі столи, виставки, презентації інноваційних розробок, демонстрації науково-популярних фільмів, інтерактивні шоу, наукові пікніки, науковий театр тощо. Зміст цих заходів охоплює всі дисципліни: від соціальних і гуманітарних наук до природознавства і технічних наук.