Засідання Наукової ради з наукознавства при Міжнародній асоціації академій наук - Грачев, О. О.; Головащенко, Л. Р. (Science and Science of Science, 2017)
Чергове засідання Наукової ради з наукознавства при Міжнародній асоціації академій наук (МААН) відбулося в Києві 16 травня 2017 р. Засідання відкрив співголова Наукової ради, директор ГУ «Інститут досліджень науково-технічного потенціалу і історії науки ім. Г.М. Доброва НАН України» Б.А. Маліцький, підкресливши важливість функціонування МААН. З доповіддю «Про досвід міжнародної наукової співпраці в нових умовах роботи, що міняються: коротка інформація про діяльність Наукової ради з наукознавства при МААН» виступив заступник голови Наукової ради О.А. Грачев. На засіданні також виступили член Наукової ради, заступник президента Російської академії наук Ю.О. Батурін; член Наукової ради, зав. лабораторією Інституту прикладної фізики АН Молдови, член-кореспондент АН Молдови А.І. Дикусар; керівник апарату Президії НАН Білорусі, академік НАН Білорусі П.А. Витязь; заступник начальника відділу міжнародних програм і співпраці на пострадянському просторі РФФД И.В. Бумагіна, інші учасники. Стаття містить огляд їхніх доповідей.