(untitled) (Science and Science of Science, 2018)
Мирослав Володимирович Попович — видатний український філософ, громадський і політичний діяч, доктор філософських наук (1966), професор, дійсний член НАН України (2003), заслужений діяч науки і техніки України (2000), президент Філософського товариства України, член Комітету з державних премій України в галузі науки і техніки, президент товариства «Україна — Франція», головний редактор низки українських наукових журналів. Він випускник філософського факультету Київського університету. Без врахування творчого доробку М.В. Поповича не можна адекватно осмислювати сучасну українську філософію і навіть культуру. Наведено відомості про наукову кар’єру вченого і перелік його основних праць.