Міжнародний молодіжний симпозіум з історії науки і техніки «Пріоритети української науки» - Литвинко, А. С.; Пономаренко, Л. П. (Science and Science of Science, 2019)
Стаття містить огляд Міжнародної науково-практичної конференції «Патріотизм і патріотичне виховання в контексті викликів сучасності», проведеної м. Мінську 16–17 травня 2019 р., засідання Наукової ради з наукознавства Міжнародної асоціації академій наук (МААН) у рамках цієї конференції; Міжнародного симпозіуму «Національні академії наук: сучасний стан, проблеми, перспективи розвитку і пріоритети співпраці у рамках МААН», проведеного в м. Києві 6–7 червня 2019 р., засідання Наукової ради з наукознавства МААН, проведеного у рамках цієї конференції у формі круглого столу «Академічна форма організації науки: особливості, достоїнства, протиріччя і невирішені проблеми – світовий досвід і ситуація в академіях наук – членах МААН». У додатку 1 наведено Пропозиції членів Наукової ради з наукознавства МААН щодо вдосконалення діяльності Наукової ради і розвитку наукознавства в національних академіях наук, що входять до складу МААН; у додатку 2 – Рекомендації засідання Наукової ради з наукознавства МААН і круглого столу «Академічна форма організації науки: особливості, достоїнства, протиріччя і невирішені проблеми - світовий досвід і ситуація в академіях наук – членах МААН».