TNM-КЛАСИФІКАЦІЯ МЕЛАНОМИ ШКІРИ: 8-Й ПЕРЕГЛЯД (2017) - Галайчук, І.Й. (Oncology, 2017)
УTNM-класифікації 8-го перегляду (UICC, AJCC, 2017) внесено зміни до категорій Т, N і M, які відображають сучасні погляди на клінічне (cTNM) і патогістологічне (pTNM) прогностичне групування хворих на меланому шкіри. З клінічних позицій прокоментовано основні зміни, що відбулися у класифікації меланоми.