МІЖНАРОДНА РЕГІОНАЛЬНА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ «ACCELERATING CANCER RESEARCH AND INNOVATION IN COMPREHENSIVE CANCER INFRASTRUCTURES» В РАМКАХ ПРОЄКТУ «COMPREHENSIVE CANCER INFRASTRUCTURES FOR EUROPE» (9–10 квітня 2025 р.) (Oncology, 2025)
9–10 квітня 2025 року на базі Fondation Universitarie Brussels (Брюссель) відбулась друга, із трьох запланованих, регіональна наукова конференція «Accelerating cancer research and innovation in comprehensive cancer infrastructures», що проводилась в рамках виконання проєкту «CCI4EU (Comprehensive Cancer Infrastructures for Europe)». Мета проєкту — зменшення нерівності в доступі до досліджень, інновацій і якісної онкологічної допомоги в країнах ЄС та асоційованих державах, через розвиток або створення Комплексних онкологічних інфраструктур (CCI).