Актуальні питання сучасної цитологічної діагностики в Україні I З’їзд Української асоціації цитопатологів - Болгова, Л.С. (Oncology, 2017)
Актуальні питання сучасної цитологічної діагностики в Україні I З’їзд Української асоціації цитопатологів