ЛЮДЯНІСТЬ І ІНТЕЛЕКТ: ФЕНОМЕН КАЛЕРІЇ ПАВЛІВНИ ГАНІНОЇ В ІСТОРІЇ УКРАЇНСЬКОЇ МЕДИЦИНИ - Бучинська, Л.Г.; Глущенко, Н.М. (Oncology, 2026)
20 травня 2026 року вшановуємо 100-річчя від дня народження Калерії Павлівни Ганіної – видатного вченого-онколога, патоморфолога, яка все життя присвятила науковому пошуку у вирішенні проблем експериментальної та клінічної онкології. К.П. Ганіна започаткувала визначальні наукові напрями, що й досі залишаються ядром сучасної онкології.