МІЖНАРОДНА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ «ПУХЛИНА І ОРГАНІЗМ: НОВІ АСПЕКТИ СТАРОЇ ПРОБЛЕМИ» (21–22 листопада 2019 р., Київ) - Ганусевич, І.І. (Oncology, 2019)
21–22 листопада 2019 р. відбулася ІІ Міжнародна конференція «Пухлина та організм: нові аспекти старої проблеми» («Tumor and Host: Novel Aspects of Old Problem». Проблема взаємовідносин пухлини та організму є традиційною та пріоритетною для Інституту експериментальної патології, онкології та радіобіології (ІЕПОР) Національної академії наук (НАН) України; основи її вивчення закладено першим директором Інституту, академіком Р.Є. Кавецьким, 120-річчя від дня народження якого відзначила вітчизняна наукова спільнота. Саме академіком Р.Є. Кавецьким була сформульована концепція комунікацій пухлини та організму, яка нині становить підґрунтя розроблення індивідуалізованих підходів до лікування злоякісних пухлин.