ВИКОРИСТАННЯ ОНКОМАРКЕРІВ НА ЕТАПАХ ДІАГНОСТИКИ І ЛІКУВАННЯ ХВОРИХ НА ПЛОСКОКЛІТИННИЙ РАК ОРОФАРИНГЕАЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ - Гірна, Г.А.; Костишин, І.Д. (Oncology, 2017)
В огляді проаналізовано можливість і ефективність визначення онкомаркерів у ротовій рідині та сироватці крові при раку порожнини рота і ротоглотки. Акцентовано увагу на найбільш специфічних і чутливих онкомаркерах, які потребують подальшого дослідження зметою діагностики, моніторингу захворювання, обґрунтування вибору того чи іншого методу лікування