НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ УКРАЇНСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ ЦИТОПАТОЛОГІВ «МОРФОЛОГІЧНА (ЦИТОЛОГІЧНА І ГІСТОЛОГІЧНА) ДІАГНОСТИКА ПУХЛИН ОСНОВНИХ ЛОКАЛІЗАЦІЙ З ВИКОРИСТАННЯМ СУЧАСНИХ МЕТОДІВ ДОСЛІДЖЕННЯ» (29 жовтня 2019 р., Київ) - Болгова , Л.С. (Oncology, 2020)
29 жовтня 2019 р. в конференц-залі Національного інституту раку МОЗ України відбулася Науково-практична конференція Української асоціації цитопатологів «Морфологічна (цитологічна і гістологічна) діагностика пухлин основних локалізацій з використанням сучасних методів дослідження», проведена згідно з реєстром УкрІНТЕІ (посвідчення від 15.02.2019 р. № 369).