(untitled) (Oncology, 2025)
9–10 квітня 2025 року на базі Fondation Universitarie Brussels (Брюссель) відбулась друга, із трьох запланованих, регіональна наукова конференція «Accelerating cancer research and innovation in comprehensive cancer infrastructures», що проводилась в рамках виконання проєкту «CCI4EU (Comprehensive Cancer Infrastructures for Europe)». Мета проєкту — зменшення нерівності в доступі до досліджень, інновацій і якісної онкологічної допомоги в країнах ЄС та асоційованих державах, через розвиток або створення Комплексних онкологічних інфраструктур (CCI).