ДЕРЖАВНА ДОПОМОГА ВІТЧИЗНЯНИМ СУБ’ЄКТАМ ГОСПОДАРЮВАННЯ ТА ЇЇ ТРАНСФОРМАЦІЯ В РАМКАХ УГОДИ ПРО АСОЦІАЦІЮ МІЖ УКРАЇНОЮ ТА ЄС - БУЛАНА, Олександра (Економіка України, 2024)
Досліджено трансформацію державної підтримки підприємств в Україні у 2007–2015 рр. Проаналізовано найбільш перспективні інструменти державної допомоги суб’єктам господарювання, доступні для нашої держави після набрання чинності Угодою про асоціацію між Україною та ЄС. Зроблено висновок про те, що імплементація у вітчизняне законодавство правил ЄС щодо державної допомоги залишає достатньо можливостей для підтримки інвестиційних проектів, пов’язаних з енергетикою і регіональним розвитком.