НАРОДНИЙ ФОРУМ «СЕЛЯНСЬКІ ТА ФЕРМЕРСЬКІ ГОСПОДАРСТВА ПІД ЧАС ВІЙНИ ТА У ПЕРІОД ПОВОЄННОГО ВІДНОВЛЕННЯ УКРАЇНИ: ПОЛІТИЧНИЙ ДІАЛОГ» - Редакція (Економіка України, 2022)
У Києві 15––16 листопада 2022 року відбувся дводенний Народний форум «Селянські та фермерські господарства під час війни та у період повоєнного відновлення України: політичний діалог». Базуючись на результатах обговорень і попередніх масштабних регіональних зустрічей з цих питань і керуючись тим, що ФАО та інші організації ООН, Європейський Союз визнали важливість традиційних знань фермерів у забезпеченні населення безпечним і якісним продовольством, дрібні сільськогосподарські виробники і споживачі в Україні зійшлися в думці, що українці заслуговують на нову державну політику агропродовольчої відбудови, яка підтримує традиційну культуру харчування, засновану на здоров’ї нації і за якою екологічна відповідальність і економічна справедливість мають пріоритет над сучасними системами промислового аграрного виробництва агрохолдингового типу.