ВІДОМИЙ ВЧЕНИЙ-ЕКОНОМІСТ, ПЕДАГОГ, ДОСЛІДНИК: ПАМ’ЯТІ ПРОФЕСОРА ВОЛОДИМИРА ОЛЕКСАНДРОВИЧА ШЕВЧУКА (1955––2025) - Редакція (Економіка України, 2026)
Вшановуємо пам’ять відомого вченого-економіста, педагога, дослідника, професора Володимира Олександровича Шевчука. Окреслено основні дати життєвого шляху Володимира Шевчука, акцентовано на тому, що було предметом його фахових інтересів. Окремо наведено інформацію про Руденківські читання, які відбулися 19 грудня 2025 р. і присвячені пам'яті Миколи Руденка і відходу у вічність Володимира Шевчука.