До 100-річчя ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ДОКТОРА ЕКОНОМІЧНИХ НАУК, ПРОФЕСОРА ЛЮДМИЛИ ЯКІВНИ КОРНІЙЧУК : ЕКОНОМІЧНА НАУКА ДЛЯ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНО-ДУХОВНОГО ВІДРОДЖЕННЯ УКРАЇНИ - ВОРОБЙОВА, Людмила (Економіка України, 2025)
Матеріал присвячено 100-річчю від дня народження доктора економічних наук, професора Людмили Корнійчук. Наведено біографічні дані Людмили Яківни, описано її науковий шлях і педагогічну діяльність. Особливо наголошено на її наукових працях, які являють собою вагомий внесок у розвиток української економічної науки, зокрема історії економічної думки та ідей фізичної економії. За наукові заслуги Людмилу Корнійчук було нагороджено багатьма відзнаками і державними нагородами. З нагоди ювілею від її дня народження в Науковій бібліотеці імені М. Довнар-Запольського Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана було проведено круглий стіл, на якому колеги, учні й друзі Людмили Корнійчук ділилися теплими спогадами про неї.