ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ЕЛЕКТРОННОЇ КОМЕРЦІЇ В УКРАЇНІ - ПЛЕСКАЧ , Валентина; ЗАТОНАЦЬКА , Тетяна; ОЛЕКСЮК, Лілія (Економіка України, 2024)
Здійснено аналіз різних видів забезпечення функціонування сфери е-комерції. Висвітлено склад основних інфраструктурних елементів і тренди електронної торгівлі як виду е-комерції, а також її переваги та недоліки. Описано моделі інституційного регулювання е-комерції з виокремленням ролі європейської моделі. Виявлено проблеми, які заважають розвитку е-комерції. Надано відповідні рекомендації щодо розвитку е-комерції в Україні