ЩОДО ОКРЕМИХ АСПЕКТІВ ВЗАЄМОВІДНОСИН УКРАЇНИ З МВФ - КОРАБЛІН, Сергій (Економіка України, 2019)
З огляду на неоднозначність і важливість питань співробітництва України з МВФ, дуже актуальними є напрацювання провідних науковців з цієї теми. Саме цим проблемам і був присвячений Міжнародний науковий семінар, який проводився в ДУ «Інститут економіки та прогнозування НАН України» 10 жовтня 2018 р. Позиції окремих вчених публікуємо в цьому номері журналу.