РЕФОРМАЦІЯ ДЛЯ РЕФОРМ В УКРАЇНІ - ГЕЄЦЬ , Валерій (Економіка України, 2021)
Наприкінці 2020 р. міжнародна команда дослідників видала в Празі англомовну книгу «Reformation: the Success of Europe and a Chance for Ukraine». Автори книги не просто досліджують позитивний вплив Реформації на розвиток Європи та світу, а й показують, як запровадження принципів Реформації може привести до ефективних економічних реформ в Україні. Україні потрібні нові реформи, які б змінили внутрішні основи розвитку держави, створили умови для роботи економіки на благо всього суспільства, забезпечили рівність перед законом для всіх. Крім високого рівня теоретичних і економіко-філософських узагальнень книга містить практичні рекомендації для України, що системно втілюються українськими авторами в наше повсякдення. Публікація цієї книги в Чеській Республіці, яка є членом ЄС, англійською мовою надасть можливість західному читачеві краще ознайомитися з професійною і солідно обґрунтованою точкою зору провідних українських та іноземних науковців щодо розвитку системи європейських цінностей в Україні.