ВІДНОСИНИ ВЛАСНОСТІ ТА ЇХ ТРАНСФОРМАЦІЯ В СУЧАСНИХ УМОВАХ (ЛИСТ ДО РЕДАКЦІЇ) - ШАРОВ, Олександр (Економіка України, 2025)
У листі українського вченого-економіста наголошується на важливості питань, порушених академіком В. Гейцем у його статті «Трансформація змісту і структури економічної соціалізації у системі «держава — власність» (Економіка України. 2025. № 7, с. 3–25). Автор листа висловлює свої думки щодо природи приватної власності, ролі держави в її відновленні в постсоціалістичному суспільстві й трансформації власності в умовах глобалізованої економіки в цілому, закликає продовжувати й поглиблювати дослідження цих проблем, які мають вирішальне значення для розбудови нової повоєнної економіки України.