ДО 70-річчя ЧЛЕНА-КОРЕСПОНДЕНТА НАН УКРАЇНИ, ДОКТОРА ЕКОНОМІЧНИХ НАУК ВОЛОДИМИРА РОМАНОВИЧА СІДЕНКА - Корнієнко, Редакція (Економіка України, 2024)
ВІДОМИЙ УЧЕНИЙ, ЕКОНОМІСТ-МІЖНАРОДНИК І НАУКОВИЙ ЕКСПЕРТ