СИСТЕМА ОПЛАТИ ПРАЦІ РОБІТНИКІВ ВУГІЛЬНИХ ШАХТ НА ОСНОВІ ДИФЕРЕНЦІЙОВАНИХ РОЗРЯДНИХ ПОГОДИННИХ ТАРИФНИХ СТАВОК - Акмаєв, А.І.; Бєлозерцев, В.М.; Фесенко, І.А. (Economics and Law, 2024)
Розглянуто можливості використання почасової оплати праці для гірничих робітників очисних і підготовчих вибоїв на основі диференційованих розрядних тарифних ставок. Надано пропозиції щодо встановлення розмірів диференційованих розрядних тарифних ставок.