ПРАВОВЕ РЕГУЛЮВАННЯ ПРИВАТИЗАЦІЇ ДЕРЖАВНОГО МАЙНА: НОВІ ПІДХОДИ ТА ЇХ ЕКОНОМІЧНА ДОЦІЛЬНІСТЬ - ГЕРАСИМЕНКО, Н.О. (Economics and Law, 2024)
Проаналізовані деякі новели нормативно-правового регулювання засад приватизації державного майна України, а також перспективи впровадження новітніх інформаційно-комунікативних технологій продажу державного майна за принципами прозорості та відкритості. Запропоновано задля ефективного процесу координації процедури електронних торгів створити єдиний веб-портал он-лайн продажів державного майна. Обґрунтовано доцільність виключення норм щодо залучення радників у процес підготовки до приватизації та продажу об’єктів групи Г.