ПРАВОВІ ЗАСАДИ РЕФОРМУВАННЯ РИНКУ ЕЛЕКТРИЧНОЇ ЕНЕРГІЇ - ВІХРОВ, О.П. (Economics and Law, 2024)
Проаналізовано правові аспекти реформування ринку електричної енергії України. Обґрунтовано пропозиції щодо застосування загальних принципів правотвірної діяльності до формування нормативно-правової основи вказаного ринку, щодо закріплення в Господарському кодексі України основних засад та договірного забезпечення функціонування цього ринку.