ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА У ПРОМИСЛОВОМУ МІСТІ: Економіко-правові проблеми управління містом - Butyrina, V.M. (Economics and Law, 2024)
Проаналізовано характерні ознаки функціонування та розвитку підприємств житлово-комунального господарства в умовах промислового міста монофункціонального типу. Запропоновано методичні рекомендації з моніторингу платоспроможності населення за житлово-комунальні послуги, залучення позабюджетних засобів, підвищення ролі регіональних бюджетів.