МЕТОДИ ОПТИМІЗАЦІЇ ІНВЕСТИЦІЙНОГО ПРОЕКТУ З ПІДГОТОВКИ НОВИХ ВИРОБНИЧИХ ПОТУЖНОСТЕЙ ПРОМИСЛОВОГО ПІДПРИЄМСТВА: Інвестиційні проблеми структурної перебудови економіки - Kucher, V.A. (Economics and Law, 2024)
Розроблено методи оптимізації інвестиційного проекту з підготовки й відробітку нових виробничих потужностей. Доведено, що при реалізації програми інвестиційного розвитку шахти необхідно враховувати причинно-наслідковий зв’язок цілей, завдань і можливих рисок диференційовано за стадіями його життєвого циклу.