МАЛИЙ БІЗНЕС І ДЕРЖАВА: БАР’ЄРИ У ВІДНОСИНАХ І НАСЛІДКИ ЇХ ВПЛИВУ НА СИСТЕМУ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ УКРАЇНИ: Інвестиційні проблеми структурної перебудови економіки - Getalo, V.P. (Economics and Law, 2024)
Розглянуто проблеми розвитку економіки на базі інновацій із залученням малого бізнесу. Запропоновано пропозиції щодо стимулювання створення інвестиційно привабливого бізнес-середовища в системі інноваційного, розвитку України.