МОТИВИ ОПЕРАЦІЙ КОНЦЕНТРАЦІЇ ГОСПОДАРЧИХ ТОВАРИСТВ: Інституціональні проблеми економіки - Nosov, D.V. (Economics and Law, 2024)
Розглянуто особливості процесів злиття й поглинання, теоретичні концепції мотивації корпоративної інтеграції. Виявлено існуючі залежності між мотивами і причинно-наслідкові зв’язки. Запропоновано новий підхід до структурування економічних мотивів концентрації й алгоритм структурування мотивів на основі BIPS-моделі.