ОСОБЛИВОСТІ РЕГУЛЮВАННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ КОНЦЕНТРАЦІЇ В УКРАЇНІ: Інституціональні проблеми економіки - Shuls, S.L. (Economics and Law, 2024)
Висвітлено різні методологічні підходи до визначення сутності економічної концентрації. Дано аналіз тенденції позитивних і негативних наслідків економічної концентрації. Подається оцінка регіональної економічної концентрації. Запропоновано пропозиції щодо удосконалення процесу регулювання економічної концентрації.