ДО ПИТАННЯ ПРО МЕТОДОЛОГІЧНІ ПІДХОДИ ЩОДО ОРГАНІЗАЦІЇ ВІДТВОРЕННЯ ПРОДУКТИВНИХ СИЛ: Економіко-правові проблеми розвитку територіальних систем - Vasylenko, V.M.; Budyakov, V.E. (Economics and Law, 2024)
Через призму сучасної парадигми «регіон-система» розглянуто методологічні посилки організації відтворення продуктивних сил в масштабах окремого регіону. Запропоновано процес організації відтворення елементів продуктивних сил забезпечувати з урахуванням вимог або концепції відтворювального підходу (що враховує регіональні особливості циклу відтворення), або концепції інвестиційного клімату (що враховує інвестиційну привабливість регіону), або шляхом їх поєднання.