ПРО РОЗМЕЖУВАННЯ ГОСПОДАРСЬКИХ ТА АДМІНІСТРАТИВНИХ ВІДНОСИН: Проблеми правового регулювання господарської діяльності - Vikhrov, O.P. (Economics and Law, 2024)
Господарські (переважно організаційно-господарські) відносин характеризуються в аспекті їх відмежування від адміністративних відносин відповідно до критеріїв, встановлених Господарським кодексом України. Розглядаються окремі групи відносин, що є предметом спішного регулювання господарського та адміністративного права.