УДОСКОНАЛЕННЯ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ: Проблеми правового регулювання господарської діяльності - Yamkova, I.M. (Economics and Law, 2024)
Досліджено проблемні аспекти правової основи підприємницької діяльності громадян-суб’єктів господарювання в Україні. Запропоновано заходи щодо удосконалення правового забезпечення громадян-підприємців.