ФОРМИ УПРАВЛІННЯ ТОРГОВЕЛЬНО-БІРЖОВОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ: Проблеми правового регулювання господарської діяльності - Moroz, L.Ya. (Economics and Law, 2024)
Подано аналіз наявної системи управління торговельно-біржовою діяльністю, форм і засобів управління, досліджено систему суб’єктів державного управління, питання співвідношення між державним регулюванням і самоврядуванням в діяльності товарних бірж. Підготовлено пропозиції щодо удосконалення чинного законодавства з питань державного управління, членства в товарній біржі, компетенції органів товарної біржі.