УДОСКОНАЛЕННЯ УМОВ ДОГОВОРІВ СТВОРЕННЯ І РОЗМІЩЕННЯ САЙТУ В СЕТІ ІНТЕРНЕТ: Проблеми правового регулювання господарської діяльності - Batarska, O.F. (Economics and Law, 2024)
Проведено аналіз умов договорів створення веб-сайту і його розміщення в сеті Інтернет (договори хостингу та коллокейшену). Сформульовано пропозиції з удосконалення умов договору створення сайту, зокрема, з формулювання технічних вимог до гіпертекстових документів, які розроблюються на замовлення, а також організації інформаційних матеріалів на сайті й відповідальності сторін за неналежне виконання умов договору.