ОСОБЛИВОСТІ ПІДХОДУ ДО ПРАВОВОГО РЕГУЛЮВАННЯ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В НІМЕЧЧИНІ: Проблеми правового регулювання господарської діяльності - Dyatlenko, N.M. (Economics and Law, 2024)
Розглянуто проблеми кодифікації господарського та цивільного права Німеччини, визначено концептуальні положення правового регулювання господарської діяльності Німеччини.