ПРАВОВІ УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ У СФЕРІ ГОСПОДАРЮВАННЯ: Проблеми правового регулювання господарської діяльності - Shapovalova, O.V. (Economics and Law, 2024)
Розглянуто актуальні проблеми гармонізації законодавства про використання природних ресурсів; у сфері господарювання на підставі спеціальних наукових підходів вдосконалення правового регулювання господарської діяльності. Виявлено потребу розширення предмета Господарського кодексу.