ПОВНІШЕ ВИКОРИСТОВУВАТИ ТЕХНІКО-ЮРИДИЧНІ ЗАСОБИ УДОСКОНАЛЕННЯ ЗАКОНОДАВСТВА: Проблеми розвитку законодавства України - Mamutov, V.K. (Economics and Law, 2024)
Розглянуто значення професійного підходу до використання техніко-юридичних засобів у процесі законотворчості й позитивні результати такого підходу в деяких країнах Європи. Показано, що удосконалення законодавства забезпечується як модернізацією його змісту, так і використанням арсеналу юридичної техніки.